top of page

FULL RENOVATION
DESIGN & PROJECT MANAGEMENT SERVICE

Bucură-te de întreaga experiență Annterior!

Cele mai de succes proiecte ale studioului nostru sunt cele în care beneficiarul ne-a încredințat întregul proces, începând de la conceptul de design și trecând prin implementarea lui, până la ultimul gest de styling al spațiului.

Alchimia coordonării planulului conceptualizat de noi cu punerea acestuia în operă, prin procese clare și ordonate ale fiecărui aspect din fiecare etapă, generează rezultate excepționale.

 

Misiunea noastră este să livrăm mereu un produs final peste așteptările beneficiarului, de aceea urmărim să interpretăm viziunea ta într-un mod unic și distinct și să  ne asigurăm ca prinde viață prin coordonarea atentă a fazei de achiziții și comenzi, de coordonare a echipelor și șantierului, de supervizare a montajelor și a instalării tuturor elementelor. Astfel nu doar rezultatul final este unul coerent și de calitate dar și procesul de renvoare și amenajare va fi unul fluid, transparent și plăcut, fără legendara anxietate asociată cu un astfel de proiect complex.

Deși ne mândrim cu limbajul nostru estetic și cu unicitatea și identitatea lucrărilor noastre, efortul din spatele rezultatului este unul complicat, complex și cu mize mari. Super-puterea noastră constă în a administra o situație complexă și costisitoare într-un mod profesionist și responsabil în timp ce tu poți continua să faci ce faci și când nu faci ce faci, să te bucuri de timpul tău liber știind că proiectul tău e pe mâini bune.

bottom of page