top of page

VINTAGE BUYING CONSULTATION


Semnatura Annterior Studio presupune un stil contemporan și atemporal în același timp dat și de prezența pieselor de mobilier și accesorii vintage. Suntem pasionate de mobilierul din alte epoci, de istoria din spatele fiecărei piese și de puterea transformatoare pe care o are asupra oricărui spațiu, acest entuziasm alimentând crearea magazinului nostru de mobilier și obiecte vintage Heartwood Gallery.

 

Anii lungi de experiență în căutarea, restaurarea și vânzarea de piese vintage unice, rare și autentice ne-au oferit o expertiză considerabilă în domeniu care ne permite să recomandăm articolele perfecte ce nu numai că arată minunat, ci și spun o poveste. Îți prezentăm aici serviciul nostru de consultanță vintage, conceput pentru a te ajuta să creezi o estetică unică și plină de farmec pentru interiorul tău.
 

_GCC8386.jpg

De ce credem că obiectele vintage sunt o investiție foarte bună?

Obiectele vintage infuzează unicitate, caracter și calitate pe care cu greu le poți obține cu obiecte produse în masă. Cel mai adesea obiectele vintage sunt realizate cu o maiestrie și nivel de calitate care nu se mai găsesc în produsele noi la un nivel de preț comparabil. Prin simpla utilizare a acestor obiecte obținem un interior mai premium decât costul lui.

Obiectele vintage sunt sustenabile. Sunt obiecte vechi pentru a căror achiziție și utilizare nu se consumă aceleași resurse din nou.

Un obiect care a fost folosit deja 100 de ani, va rezista adesea atăt moral cât și fizic încă 100 de ani, pentru că este un obiect din materiale de calitate, rezistent, realizat cu un grad înalt de mestesug. Nu e nevoie să mai detaliem de ce intrinsec are o valoare net mai mare decăt cele mai multe obiecte noi (chiar cu pretenții premium).

Perioadele în care multe dintre antichități și obiecte vintage au fost produse, erau perioade în care nu se producea masiv în serie, se producea mult manual sau semi-manual, nu erau perioade marcate încă de consumerism și fast-products astfel încât se producea cu scopul să reziste cât mai mult.

Ce presupune ședința de consultanță 

 

  • două ore în care vom vizita spațiul, vom discuta despre stiluri personale și preferințe, despre stiluri de design, perioade, materiale și amplasarea optimă a pieselor în spațiul tău. 

  • În decurs de 7 zile, îți trimitem o listă cuprinzând piese vintage autentice (mobilier, obiecte de iluminat, decorațiuni) care se potrivesc interiorului tău. Numărul și tipul pieselor se va stabili in cursul ședinței de consultanță în funcție de spațiu, suprafața și investiția preconizată. 

  • Nivelul investiției este recomandat să inceapă de la 10000 lei. Valoarea ședinței de consultanță se va deduce din suma totală a pieselor achiziționate, dacă aceasta depășește valoarea de 10000 lei.

  • În 7 zile dupa această întâlnire vom reveni cu o selecție de piese vintage al căror preț se incadrează în investiția stabilită. Acestă selecție va cuprinde un număr mai mare de piese decît cele stabilite a fi achiziționate în final, pentru ca tu să ai opțiuni. 

  • Vei fi rugat să ne transmiți decizia asupra selecției finale in alte 7 zile după care noi ne vom ocupa de transport și instalare. 

Ce avem nevoie de la tine?

 

  • de atenția și timpul tău, neîntrerupte pe parcursul celor două ore

  • de respectarea termenelor de decizie a selecției propuse de noi

  • de acces la spațiul tău pentru procesul de instalare 

 

Care este cadrul în care se va desfașura sesiunea de consultanță?

 

Sesiunea de consultanță va dura maxim 2 ore.

Durata întregului proces de la sesiunea de consultanță până la instalare poate dura până la 30 de zile.

 

Piesele vintage care sunt în stocul galeriei vor putea fi vizionate la Galeria Heartwood, dar în mod special pentru aceste proiecte vom căuta obiectele perfecte. Acestea s-ar putea afla la furnizorii nostri dar nu vor putea fi vizionate in persoană.

Costul transportului va fi suportat de beneficiar. Costul de instalare / montaj diferă în funcție de numărul pieselor selectate în final. Acest cost fi comunicat o data cu selecția de articole și va fi suportat de beneficiar. 

Politica de anulare și retur

 

Odată achiziționate, piesele vintage nu vor putea fi returnate, ci înlocuite cu alte piese având aceeași valoare, cu excepția situației în care acestea sunt defecte sau distruse în urma transportului.

 

Onorariul de consultanță nu este returnabil. Dacă intervine vreo schimbare în programul tău, sesiunea de consultanță poate fi reprogramată cu 24 de ore înainte de data și ora la care a fost stabilită inițial.

Te rugăm să îți adăugi întâlnirea în calendar și să îți rezervi acest timp pe cât posibil făra alte întreruperi (convorbiri telefonice, oaspeți sau alte obligații) pentru a ne asigura că totul decurge conform planului și că vei folosi aceasta sesiune la potențialul său maxim.

Ne bucurăm să te cunoaștem și să aflăm mai multe despre proiectul tău.

bottom of page